Meder étterem és konyhakert

Terv
ALEKSIĆ JÚLIA
Budapesti Metropolitan Egyetem /// Budapest Metropolitan University, 2017

Dip­lo­ma­mun­kám célja egy étel­for­ra­da­lom kez­de­mé­nye­zé­se a nagy­vá­ro­sok­ban, amely­nek el­sőd­le­ges eleme a tu­da­to­sabb és ész­sze­rűbb élet­mód­ra ne­ve­lés. A Meder ét­te­rem lo­ká­lis kis gaz­da­sá­gok idény­ter­mé­ke­i­vel, il­let­ve a saját kony­ha­kert­jé­ben meg­ter­melt sze­zo­ná­lis alap­anya­gok­kal dol­go­zik. Végül a ma­ra­dé­kot a kör­nye­ző la­ko­sok által is hasz­nált kom­poszt­rend­sze­ré­ben bont­ja le, ily módon zárt lán­cot lét­re­hoz­va az étel út­já­ban.

 

Konzulens
MOLNÁR BEA